Verzoek aan wisselbekerhouders

De prijzentafel 2

Twee jaar lang heeft u kunnen genieten van de wisselbeker die uw hond gewonnen heeft op de Kampioenschap Clubmatch 2016 in Zwolle. Helaas is het nu het moment daar om deze wisselprijs terug te sturen. U mag hem natuurlijk ook komen brengen of meenemen naar de Algemene Leden Vergadering. Het is de bedoeling dat wij alle prijzen laten graveren door het bedrijf dat dit al jaren voor ons doet.
Ons verzoek aan u komt weliswaar vroeg, maar de ervaring heeft ons geleerd dat het nog wel eens wat lang kan duren voordat alle bekers retour zijn gezonden. Neem even contact op met Ellen Canta (06-51951550) om uw wisselbeker in te leveren.

Namens de clubmatch commissie hartelijk dank voor uw medewerking.

Wijziging van het Basisreglement Welzijn & Gezondheid

Binnengekomen van de Raad van Beheer

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt het Basisreglement Welzijn & Gezondheid (BWG), in die zin dat de 12 maanden regel wordt aangepast. Dit heeft ook gevolgen voor het Format Verenigingsfokreglement (VFR), te weten dat artikel 3.5 van het VFR gewijzigd zal worden. De tekst van het nieuwe artikel VIII.1 lid 5 KR en hiermee dus ook van artikel 3.5 van het VFR zal gaan luiden: “Een teef mag niet worden gedekt als deze dekking tot gevolg heeft dat tussen de geboortes van twee opeenvolgende nesten van deze teef geen termijn van tenminste 12 maanden zit.”
Deze wijziging heeft geen verstrekkende gevolgen, aangezien tussen de geboortes van twee opeenvolgende nesten nog steeds een termijn van 12 maanden dient te zitten en bij de gewijzigde regel nog steeds gerekend zal worden met de geboortedatum. Het enige verschil met de oude regel is dat nu de dekking strafbaar is gesteld in plaats van de geboorte.
U bent wel verplicht deze wijziging terstond door te voeren in het VFR. Aangezien deze wijziging reeds op 2 december 2017 door de Algemene Vergadering van de Vereniging Raad van Beheer is vastgesteld, hoeft u het gewijzigde VFR niet ter goedkeuring aan het bestuur van de Raad van Beheer voor te leggen. Wij willen u er nog op attent maken dat deze wijziging ingevolge artikel 1.3 van het VFR ook niet de goedkeuring van de algemene ledenvergadering van de vereniging behoeft. Op grond van artikel 2 lid 1 onder w HR bestaat wel de verplichting om het gewijzigde VFR openbaar te maken. Het aangepaste VFR dient – evenals de KR wijziging – op 1 januari 2018 in werking te treden. De informatie over het BWG op website van de Raad van Beheer zal op korte termijn worden aangepast.
Indien u nog vragen heeft kunt u deze stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het format verenigingsfokrelement per 01 januari 2018 van de Raad van Beheer vindt u hier.

Bedankje van Ed Regoor

Van ons Lid van Verdienste Ed Regoor het navolgende bericht op 04 november 2017 ontvangen:

"Met hartelijke dank voor "die bloemen aus Holland" namens alle leden en bestuur van de FSCN. Zo kom je met extra plezier uit het ziekenhuis!!! Dit krijgt een mooi plekje bij de ingang van ons huis".

 2017 11 12 foto cadeautje Ed

ALV 2018

Het bestuur nodigt haar ereleden, leden van verdienste en leden uit voor het bijwonen van de 34ste Algemene Leden Vergadering, welke gehouden wordt:

d.d. : 8 april 2018
aanvang : 11.00 uur
locatie : Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle (voorheen Golden Tulip Hotel), Dellenweg 115, 8161 PW Epe, Nederland

Aansluitend aan de vergadering is er gelegenheid om gezamenlijk te lunchen. De lunch kunt u vooraf reserveren via onze penningmeester, Ingeborg Meijer. ( E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De kosten van de lunch bedragen € 12,50 per persoon en dienen vooraf betaald te worden op rekening nummer NL65ABNA0458449326, onder vermelding ‘lunch’. De lunch bestaat uit soep, belegde luxe broodjes en een warm item. Tot en met 2 april kunt u zich voor de lunch aanmelden.

Na de lunch is er traditioneel de mogelijkheid om gezamenlijk te gaan wandelen.

Herfstwandeling 2017: een terugblik

Op 22 oktober 2017 heeft de jaarlijkse herfstwandeling plaatsgevonden bij recreatieplas Bussloo. Deze prachtig georganiseerde dag door Anja Reuvekamp begon met een gezellig samen zijn rondom een kopje koffie en een versnapering. Toen we met de wandeling begonnen hadden we te maken met een klein spatje regen, maar na de traditionele FSCN zonnedans sloeg het weer om naar prachtig hondenwandelweer. De wandelingen van 1 of 2 uur konden afgesloten worden met een heerlijke lunch bij restaurant “Hof van Bussloo”. Voor een indruk van deze leuke en zeer geslaagde dag zie de fotomap herfstwandeling 2017.

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel