Activiteiten in 2023

Zondag 02 april 2023: Algemene Leden Vergadering.
Zondag 11 juni 2023: Clubdag.
Noteer deze dagen vast in uw agenda.

Herfstwandeling 2022

Klik op onderstaande foto voor meer foto's en het verhaal en klik HIER voor de fotomap op deze website.

2022 10 16 Groepsfoto herfstwandeling 2022

Heeft u een leuke foto?

Vaak zien we hele mooie foto's voorbij komen op onze facebookpagina en er zijn er ongetwijfeld nog veel op uw telefoon, fototoestel of computer. Wilt u die met ons delen? Graag de naam van uw hond erbij vermelden, dan krijgen wij een mooi bestand met foto's voor onze prachtige Fieldish Magazines. Wij kunnen geen plaatsing beloven in het volgende of daarop volgende magazine, omdat de redactie keuzes moet maken. Foto's (in goede kwaliteit) mogen verzonden worden aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lot verkleind Lot en Annabel verkleind

 

Herfstwandeling 2021

Op 17 oktober 2021 was een vrolijke herfstwandeling in de bossen van Oisterwijk.  Verzamelplaats was bosrestaurant De Belvertshoeve, een plek waar jongeren met een beperking wonen, leren en werken.  Nadat de stukken appeltaart succesvol van de schoteltjes naar de magen van de deelnemende fieldeigenaren waren verplaatst, trok een lange stoet honden met eigenaren het bos in. De herfstwandeling eindigde bij het startpunt, De Belvertshoeve voor een drankje, een lunchbuffet en een quiz.

   19.5

Meer foto's zijn te zien in FOTO'S

Facebook

Voor leden, sponsoren en geïnteresseerden in de Field Spaniel:

Facebook logo

Word ook lid van onze besloten Facebook pagina Field Spaniel Club Nederland!

Boek: "De Field Spaniel"

In 2018 is het nieuwe boek over de Field Spaniel gepresenteerd. Dit 172 pagina’s tellende boek met een fraaie harde kaft en in full colour gedrukt, is geschreven door Ellen Canta-Zintel, de lay-out is verzorgd door Josien van der Ree.

Boek De Field Spaniel klein

Dit boek vertelt over het ontstaan van dit unieke ras, maar ook wordt er aandacht besteed aan alles wat voor de eigenaar van een Field Spaniel van belang kan zijn. Dit boek is een bron van informatie voor een ieder die geïnteresseerd is in dit ras. Of u nu overweegt een Field Spaniel aan te schaffen, fokker, eigenaar, of zijdelings bij dit ras betrokken bent, dit boek omvat alle aspecten van deze bijzondere spanielvariëteit en is mede daardoor een absolute ‘must have’. De prijs van het boek is €19.95, exclusief verzendkosten (voor Nederland € 5.55 en voor België € 9,50)

U kunt het boek bestellen door het totale bedrag zijnde, € 25.50 voor Nederland en € 29,45 voor België, over te maken op rekeningnummer NL 62 ABNA 06 44 55 37 74 t.n.v. C.C. Canta of op NL65 ABNA 04 58 44 93 26, t.n.v. Field Spaniel Club Nederland. In beide gevallen onder vermelding ‘boek De Field Spaniel’. Vergeet niet uw naam en adres bij de overboeking te vermelden!

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel