Bedankje van Ed Regoor

Van ons Lid van Verdienste Ed Regoor het navolgende bericht op 04 november 2017 ontvangen:

"Met hartelijke dank voor "die bloemen aus Holland" namens alfle leden en bestuur van de FSCN. Zo kom je met extra plezier uit het ziekenhuis!!! Dit krijgt een mooi plekje bij de ingang van ons huis".

 2017 11 12 foto cadeautje Ed

ALV 2018 & KCM 2018

Op zondag 08 april 2018 wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden met aansluitend een wandeling.

Op zondag 10 juni 2018 wordt de KampioenschapsClubMatch gehouden.

Fields in the ZOO! **ANDERE DATUM !!**

Onze activiteitencommissie nodigt u van harte uit voor een bezoek aan Ouwehands' Dierenpark te Rhenen. Samen met een introducee en uw HOND bent u van harte welkom. Omdat de Panda's vanaf 30 mei 2017 ook voor het publiek te zien zijn, is de verwachting dat er extreme drukte zal zijn op zaterdag 10 juni 2017. Daarom is besloten deze activiteit te verplaatsen naar zondag 18 februari 2018, aanvang 11.00 uur. Details voor aanmelding, kosten enz. volgen.

Herfstwandeling 2017: een terugblik

Op 22 oktober 2017 heeft de jaarlijkse herfstwandeling plaatsgevonden bij recreatieplas Bussloo. Deze prachtig georganiseerde dag door Anja Reuvekamp begon met een gezellig samen zijn rondom een kopje koffie en een versnapering. Toen we met de wandeling begonnen hadden we te maken met een klein spatje regen, maar na de traditionele FSCN zonnedans sloeg het weer om naar prachtig hondenwandelweer. De wandelingen van 1 of 2 uur konden afgesloten worden met een heerlijke lunch bij restaurant “Hof van Bussloo”. Voor een indruk van deze leuke en zeer geslaagde dag zie de fotomap herfstwandeling 2017.

Contact

Mocht u nadere info wensen omtrent de vereniging of de Field Spaniel, dan kunt u een e-mail sturen aan:  info@fieldspaniel.nl

 

logo fscn

Op ontdekkingstocht

Op ontdekkingstocht

Kiekeboe

Kiekeboe

Aan de wandel

Aan de wandel